Kontaktni telefon 031/63 22 43

 
 
 

Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Obdarovanje

Obdarovanje

17.12.2016

Zopet je tukaj advent. Z vsem, kar prinaša, pa naj bo to dobro ali malo manj dobro. Dnevi se še vedno krajšajo, noči so dolge, pravi mraz pa še čakamo. In sneg tudi. V tem času si želimo predvsem udobja, topline, mehkih dotikov, zaupljivih nasmehov... domačnosti. Želimo si lučk, da bi pregnale temo, toplega čaja, da bi nam ogrel roke in objema najdražjih, ki ogreje srce. 

Tudi volna in izdelki iz nje spadajo v ta čas. Lahko so klasični, v zelenih, rdečih in belih barvah, lahko pa so tudi bolj navihani v prelivajočih modrih, lila, roza, rumenih, neonskih ali kakšnih drugih barvah. Še lepši so z bleščicami, ki se svetijo v temnih večerih ali na kakšnih gala dogodkih. 

Takšni izdelki so unikatni, modni, prilagojeni našemu okusu in našim potrebam. Lahko so preprosti, ali tudi izjemno elegantni. Lahko jih uporabimo za okrasitev našega doma, ki bo zato zažarel v pristni domačnosti, ali pa si omislimo kakšen ekskluziven modni kos oblačila ali dodatek, ki bo poudaril naš stil. 

Vsekakor pa večer, ki ga namenimo izdelavi našega unikata, preživimo doma, v miru, v bistvu počivamo in s tem, ko ustvarjamo za druge, podarjamo nekaj lepega tudi sebi, saj nam je prihranjeno divjanje po nakupovalnih centrih in kupovanje stvari, ki jih potrebujemo ali pa tudi ne. 

Izbira je seveda vaša, možnosti vedno obstajajo, podariti nekaj, kar smo izdelali sami, iz kakovostnega materiala (v Lanatusu izbiramo volno, ki je res volna in pri tem pazimo, da je evropskega porekla) pa je vsekakor lepa gesta, ki jo zna ceniti vedno več ljudi. 

 

 

 
 
 

Koledar novic

 
april 2024
P T S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
 

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše novice, prek katerih vas bomo obveščali o novostih in terminih delavnic in tečajev.

    1. Lanatus d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.