Kontaktni telefon 031/63 22 43

 
 
 

Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

jesen - zima 2017/18

jesen - zima 2017/18

26.09.2017

Letošnja jesen in zima prinašata izjemon kakovostne, mehke in puhaste materiale za izdelavo naših trendnih in individualnih kosov garderobe. 

Vsekakor je najprej potrebno omeniti vsestransko volno Cori.

Njena sestava je vsestranska (volna-alpaka-polyacryl) in zagotavlja užitek pri pletenju različnih projektov. 

Če bi rajši več klasike, priporoačmo volno Paltino, njena sestava in tudi barve zagotavljajo izdelkom klasičen in eleganten zimski videz.

Obe volni sta OEKO-TEX 100 certificirani, torej primerni tako za otroke kot tudi za alergike. 

Novost letošnje zime je tudi Davina, volna z visokim deležem moherja, ki prav tako spada med zimske klasike.

Če pa ste si zaželeli nekaj ekstravagantnosi in ekskluzivnosti, bo Arella pravšnja za vas. S svojo sestavo (velik del bombaža) in strukturo (bukle meliran videz) predstavlja trendno volno te zime. 

Ne smemo pa pozabiti še na Fashion Box No. 2 von ONline Wolle, praktično škatlico, ki jo lahko imate s seboj v torbici in direktno iz nje spletete mehko toplo ruto za letošnjo zimo. Na voljo je v sivih in sivo-rožnatih odtenkih. 

Za cenovno ugodne pletenine posezite po Big Ball volni, hkrati z 200 g klopko dobite tudi navodilo za izdelavo puloverja ali šala, ki je zapisano na etiketi volne.

Upamo, da boste med temi lepimi in kakovostnimi prejami izbrali tudi kaj zase ali za svoje najbližje in si s tem polepšali letošnjo jesen in zimo. 

 
 
 

Koledar novic

 
april 2024
P T S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
 

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše novice, prek katerih vas bomo obveščali o novostih in terminih delavnic in tečajev.

    1. Lanatus d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.