Kontaktni telefon 031/63 22 43

 
 
 

Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Hygge - stil

Hygge - stil

13.11.2017

doma. končno smo doma. 

zunaj je mokro, hladno, deževno, sneženo.... mi pa se zavijamo v tople plete, obujemo mehke copate, oblečemo udobna oblačila, naš kavč je poln mehkih blazin, v kotu gori svečka, njena topla svetloba pada po sobi. 

vam je znano? 

udobje in domačnost. 

to je dom. to je hygge-stil, danski koncept bivanja.

pomeni ustvarjanje tople atmosfere, uživanje lepih stvari z dobrimi ljudmi v življenju. topla svetloba sveč. družina. prijatelji. nič ni bolj "hygge" kot je sedeti ob mizi z ljudmi, ki jih imaš rad, udobno, na toplem, ob dobri hrani in pijači in se pogovarjati o vseh velikih in malih stvareh v našem žiljenju. 

in vse to si lahko pričaramo sami, če smo le vešči pletenja oz. kvačkanja. filcani mehki copati, debele kvačkane odeje, mehke prevleke za pouštre vseh možnih oblik, topli pleti, široki udobni puloverji, mehke talne preproge in seveda volnene nogavice... udobje na kvadrat!

iz volne se da ustvariti prave umetnine, zato ne odlašajmo in tudi v svojih domovih pričarajmo udobje in domačnost! 

Nasvet: uporabite debelejšo volno, za pletilke/kvačko 7 ali več. Iz naše trgovine priporočamo volno Fano, Paltino, Montego, Cora, Cori, Arella in Sahara. Pa seveda Filz Wolle in Filz Mich!  za filcane copatke, torbice ali korbe. 

 

Galerija

 
 
 

Koledar novic

 
marec 2024
P T S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
 

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše novice, prek katerih vas bomo obveščali o novostih in terminih delavnic in tečajev.

    1. Lanatus d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.