Kontaktni telefon 031/63 22 43

 
 
 

Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Trendi za jesen/zimo 2018/2019

Trendi za jesen/zimo 2018/2019

28.03.2018

Čeprav se pomlad še ni ntin prav začela, so bili v Nemčiji že predstavljeni modni trendi za prihodnjo jesen oz. zimo. Gre za mednarodno predstavitev, h+h Cologne, na kateri sodelujejo vsi najpomembnejši proizvajalci oz. trgovci z volno. 

Jeseni bo tako šlo za še mehkejše in bolj prožne materiale, kot v tej zimi. Prevladovali bodo viola, modri, bež, pa tudi zeleni odtenki. Nekaj bo tudi poživljajoče rdeče oz. t. im. "rost" odtenkov. Nosili se bodo dolgi in kratki plašči, voluminozne jopice, ki jih bodo dopolnjevali klobuki in visoke pete. Za moške bodo v modi različni puloverji, kape, tudi pletene torbe oz. nahrbtniki. Vzorci so preprosti, saj so že sami materiali takšni, da ni potrebno komplicirati. Predvsem so bili v ospredju patentni in polpatentni vzorci, kot nalašč za voluminozne pletenine in začetniške poskuse.

Vedno bolj v trendu so tudi domače nogavice. Materiali so taki, da se res lahko kosajo z industrijsko narejenimi nogavicami oz. še boljši. Gre za merino volno z dodatki za boljšo oprijemljivost, boljšo vpojnost in boljši občutek na koži. Pri poletnih nogavicah je osnova bombaž, ki mu je dodan tencino, svila ali volna. Tudi pletilke za nogavice gredo vedno bolj v tej smeri, novost so ADDI pletilke, ki so samo tri in so fleksibilne, tako da nam pletenje ne pada iz njih. 

Pletenine so primerne tako za dame, kot za gospode in seveda za otroke. 

Čisto nove volne, nove kombinacije materialov, pričakujemo tudi v naši trgovini v avgustu, ko jih bomo lahko predstavili tudi vam. 

Nekaj utrinkov iz predstavitve pa že lahko najdete na spodnjih slikicah. 

 

Galerija

 
 
 
 

Koledar novic

 
april 2024
P T S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
 

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše novice, prek katerih vas bomo obveščali o novostih in terminih delavnic in tečajev.

    1. Lanatus d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.